Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Τι λένε τώρα στην Άντερλεχτ για τον Μιλιβόγιεβιτς!


Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς έκλεψε τις εντυπώσεις στη νίκη (3-2) του Ολυμπιακού σε βάρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, στην 1η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου. Ο Σέρβος μέσος, που ήρθε στην ομάδα του Πειραιά από την Άντερλεχτ, δεν έπεισε στον βελγικό σύλλογο. Ο προπονητής του, Μπέσνικ Χάσι, εξακολουθεί να μη μετανιώνει για την επιλογή του να μην κρατήσει τον 23χρονο «ερυθρόλευκο» πια ποδοσφαιριστή, παρ' ότι αυτός πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση απέναντι στους «Ροχιμπλάνκος».
Ο Αλβανός προπονητής της Άντερλεχτ, μέσω του συναδέλφου Κρίστοφε Βαν Ίμπε, είπε δυο λόγια στο μπλογκ για τον Λούκα: «Είχα τον Ντεφόουρ και τον Τιέλεμανς στη θέση αυτή, που είναι καλύτεροι. Ακόμη και ο νεαρός Ντεντόνκερ. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε αυτοί που κριτικάρουν την απόφασή μου». Αυτή ήταν η αντίδραση του Μπέσνικ Χάσι.
(Ο προπονητής της Άντερλεχτ, Μπέσνικ Χάσι)
Ο Κρίστοφε Βαν Ίμπε μας ανέλυσε πώς είχαν τα δεδομένα σχετικά με τον Μιλιβόγιεβιτς στην Άντερλεχτ: «Είχε πολύ πίεση, διότι έπρεπε να αντικαταστήσει επάξια τον Λούκας Μπιλια. Είναι καλός παίκτης ο Μιλιβόγιεβιτς, αλλά λίγο αργός για την Άντερλεχτ. Το θέμα είναι ότι ο Λούκα κέρδιζε πολλά χρήματα στην Άντερλεχτ και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα».
(Ο Βέλγος δημοσιογράφος Κρίστοφε Βαν Ίμπε, της εφημερίδας Sud presse)
Όπως και να 'χει το πράγμα, ο Σέρβος αποδεικνύεται, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, λίρα εκατό για τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου